Va Recomandam

SheRa și Prințesele Puterii Sezonul 2   Big Mouth   Uraboku   Scooby Doo pe Insula Zombie   Shakugan no Shana Sezonul 3   Piratul Jack cel Teribil   Bona mea e un Vampir   Juuni Taisen   Lego Scooby Doo Petrecerea de pe Plajă   Chop Socky Chooks  

Vezi "Aaron Stone" Ro Sub Online

2562 Views
Aaron Stone Descriere
Ultimul Episod
Episodul 21

Charlie Landers are 16 ani și avatarul său în jocul “Hero Rising” se numește Aaron Stone. Viața sa s-a schimbat pentru totdeauna când creatorul jocului video “Hero Rising”, miliardarul T. Abner Hall îl informează despre adevărata Sfidare Omega și îl recrutează pe Charlie să devină Aaron Stone în viața reală. Fiecare episod conține unul din membrii Sfidării Omega pe care Aaron încearcă să îi doboare.

Ca și avatarul său din joc, Aaron poartă o uniformă protectoare cu gadgeturi de înaltă tehnologie, arme și tenișii antigravitaționali X-5 pentru misiunile sale din jurul lumii.

Ca ajutor, în misiuni este acompaniat de cel mai de încredere android al lui Hall numit S.T.A.N. (Simulator Tactic de Asistență Neo-uman – Sentient Tactical Assisting Neo-human) și unul din specialiștii în arme ai lui Hall, Emma Lau.

Aaron Stone Ro Sub online Vezi online Aaron Stone Ro sub in Romana.

Discussion

Lasă un răspuns

Site-ul se afla in perioada de actualizare. Pentru intrebari, folositi chat-ul.