Va Recomandam

3 Below   Avengers   Coyotul si Road Runner   Watership Down 2018   Transformers Prime   Ben 10 Seria 2   Infinity Train Speciale   Cronicile lui Matt Hatter   Tutenstein Sezonul 3   Miraculous Ladybug and Cat Noir Sezonul 3  

Vezi "Megas XLR" Ro Sub Online

Megas XLR Descriere
Ultimul Episod
Episodul 3

In secolul 31, Pamantul este in razboi cu o rasa extraterestra numita Glorft.
Intr-o situatie disperata, armata din viitor incearca sa se foloseasca de prototipul Glorftilor, Megas, pentru a se intoarce in timp si a schimba viitorul.

Din cauza unei erori, Megas este trimis inapoi in timp mult prea mult decat era necesar, si ajunge sa fie gasit de Coop, un adolescent pasionat de mecanica, care il repara, oarecum, si il foloseste pentru uz personal, impreuna cu prietenul sau Jamie.

Cand Kiva, pilotul din viitor al lui Megas, ajunge in anul in care se afla acum Megas, descopera ca acesta a fost modificat si nu mai poate fi pilotat decat de catre Coop, iar calatoria in timp nu mai este posibila.

Pentru ca situatia nu era deja suficient de problematica, odata cu Megas si Kiva, au ajuns in secolul 21 si Groftii, pe care acum Kiva, Coop, Jamie si Megas vor trebui sa-i infrunte de unii singuri.

Megas XLR Ro Sub online Vezi online Megas XLR Ro sub in Romana.

Discussion

Un răspuns la “Megas XLR”

  1. shadowwait spune:

    Super desen, astea imi amintesc de copilarie , va rog daca se poate sa traduceti toate episoadele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *