Va Recomandam

Curaj Câinele Cel Fricos   Max Steel   Skylanders Academy Sezonul 2   X Men Sezonul 5   Coyotul si Road Runner   Spawn Filme   Viata cu Louie Sezonul 3   Sonic Boom   Bona mea e un Vampir   Coco Filme  

Vezi "Samurai Jack" Ro Sub Online

2918 Views
Samurai Jack Descriere
Ultimul Episod
Episodul 13

Serialul animat spune povestea unui prinț din Japonia medievală, al cărui tată domnea peste un imperiu prosper. Când demonul Aku, Stăpânul Întunericului, a distrus imperiul și i-a înrobit populația, prințul era doar un copil, dar scapă și călătorește prin toată lumea, desăvârșindu-și educația și devenind peste ani un neîntrecut samurai. Cu ajutorul sabiei magice a tatălui său, samuraiul îl înfruntă pe Aku și este cât pe-aci să-l răpună. Atunci Aku deschide un portal temporal și îl azvârle pe samurai în viitor, acolo unde Răul cuprinsese deja întreaga planetă și Aku este stăpânul lumii. Niște adolescenți pe care îi întâlnește în viitor îl poreclesc Jack, iar samuraiul adoptă acest nume. Numele său adevărat nu este menționat.
Jack încearcă să se întoarcă în trecut pentru a împiedica ascensiunea Răului. El caută cu precădere portaluri temporale sau diverse artefacte cu puteri magice. În acest timp, are parte de cele mai neașteptate peripeții și este nevoit să se confrunte la tot pasul cu monștri sau roboți malefici, adesea vânători de recompense atrași de prețul pus de Aku pe capul lui.

Prezentare: Click aici

Samurai Jack Ro Sub online Vezi online Samurai Jack Ro sub in Romana.

Discussion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *