Va Recomandam

SheRa și Prințesele Puterii Sezonul 2   Teen Titans Go Sezonul 2   Miraculos Buburuza si Motan Noir Speciale   Kiznaiver   Code Realize Sousei no Himegimi   Huntik Secrete si Cautatori   Avengers Sezonul 2   Naruto Spin Off Rock Lee and His Ninja Pals   Terra Formars   Ciudateni Sezonul 2  

Rezultatul Cautarii

 • Crimson Aired: 4 Aprilie 2008 - 20 Iunie 2008

  , , ,
  Views: 1 Views Episoade: - Status: Completed Scor: 7.41
 • Xiaolin Showdown Aired: 1 Noiembrie 2003 - 13 Mai 2006

  , , , , , , ,

  Admin: Aceasta categorie nu are link-uri catre episoade, deoarece este o categorie secundara pentru o gasire mai usoara a seriei pe site sau pe google.

  Categoria principala a seriei, cu link-uri ale episoadelor se poate gasi accesand Confruntarea Xiaolin

  Views: 3 Views Episoade: - Status: Completed Scor: 7.6
 • Naruto Aired: 3 Octombrie 2002 - 8 Februarie 2007

  , , , , , , ,
  Views: 22 Views Episoade: #99 Status: Completed Scor: 7.88
 • Kurenai Aired: 4 Aprilie 2008 - 20 Iunie 2008

  , , ,

  Titluri: Kurenai, Crimson, Kure-nai

  Views: 25 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.41
 • Chop Socky Chooks Aired: 16 Martie 2007 - 5 Octombrie 2008

  , , , ,
  Views: 927 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 3.8
 • Confruntarea Xiaolin Aired: 1 Noiembrie 2003 - 13 Mai 2006

  , , , , , , ,

  Titluri: Confruntarea Xiaolin, Xiaolin Showdown


  Serialul prezintă patru călugări care luptă contra Răului, alături de maestrul și de dragonul lor. Aceștia pleacă în călătorii, în căutarea Shen Gong Wu-urilor, obiecte magice care au diferite puteri. Ei trebuie să le găsească înainte ca cei răi să pună mâna pe ele și să le folosească pentru a cuceri lumea. De asemenea cei patru călugări învață să-și folosească elementul: apă, foc, vânt sau pământ. Cel mai bun dintre luptători va deveni un Dragon Xiaolin.

  Când doi sau mai mulți oameni merg în căutarea unui Shen Gong Wu, se poate întâmpla ca amândoi, și cei buni și cei răi să ajungă la el în același timp și să se certe pe el. Nu se poate hotărî cine să îl ia, așa că se face o Confruntare Xiaolin, un duel în care unul dintre cei ce vor Shen Gong Wu-ul aleg o provocare. Luptătorii au voie să folosească în confruntare un Shen Gong Wu pe care îl aveau dinainte, anunțând asta la începutul confruntării. Peisajul se transformă în unul care are legătură cu provocarea aleasă. La începutul confruntării, se pronunță cuvintele Gong Yi Tanpai!, cuvinte care înseamnă Pe locuri, fiți gata, start!. Cel ce câștigă pleacă cu Shen Gong Wu-ul său, al adversarului și cel găsit. De altfel, există și un Shen Yi Bu, o Confruntare Xiaolin în care luptătorul poate pune la bătaie două Shen Gong Wu-uri, cel victorios câștigându-le pe toate.

  Views: 7266 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.6

Site-ul se afla in perioada de actualizare. Pentru intrebari, folositi chat-ul.